Ο Κούγιας είπε τον Βαζάκα ψαρά και ο τελευταίος απάντησε πως δεν τον γνώρισε λόγω των πλαστικών

Κόντρα Κούγια-Βαζάκα μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Πιερικού

Ο Κούγιας είπε τον Βαζάκα ψαρά και ο τελευταίος απάντησε πως δεν τον γνώρισε λόγω των πλαστικών

Ανακοινώσεις από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και τον προπονητή του Πιερικού.

Μετά την ένταση των δύο ανδρών κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΛ-Πιερικός (1-0), προχώρησαν και σε επίσημες δηλώσεις.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές, αλλά κυρίως στα νέα αστέρια του κάμπου που μπαίνουν σιγά - σιγά στην ομάδα μας και μάλιστα όταν η μπάλα είναι βαριά και ασήκωτη.

Σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί είδα και πάλι τον παλιό μου φίλο τον Βαζάκα.

Τον πρώτο προπονητή που εισήγαγε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το σύστημα «πέστε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο μισό γήπεδο».

Δεν γνώριζα ότι συνεχίζει να κάνει τον προπονητή γιατί ήξερα ότι έχει αλλάξει επάγγελμα και κάνει τον ψαρά.

Βέβαια στο σύστημα «πέστε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο μισό γήπεδο» πλέον αυθεντία είναι ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που στο δικό μας παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του έπεσαν κάτω 22 φορές.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι ότι ότι και να κάνουν, όσους διαιτητές από την Κοζάνη, από την Πιερία, από την Πέλλα και από την Θεσσαλονίκη και αν ορίζουν, όσα μαϊμού πέναλτι και οφσάιντ να κερδίσει η Βέροια, στο τέλος η ομαδάρα μας θα θριαμβεύσει και ας παίζουμε εμείς σε κάθε παιχνίδι τον πόλεμο της Ουκρανίας για να κερδίζουμε και οι άλλοι να παίζουν φιλικά», η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Λίγες ώρες μετά, ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Βαζάκας απάντησε: «Φίλε μου Αλέξη Κούγια θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό σου όταν κατέβηκες από την κερκίδα για να προπηλακίσεις τους παίκτες μου τους συνεργάτες μου και εμένα επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα σου. Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς μου είναι ότι δεν σε γνώρισα, οι πλαστικές που έκανες στο πρόσωπό σου αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά σου. Όσον αφορά για την παρουσία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο το δείχνουν τα 760+ φύλλα αγώνος σ όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες».