Πανσερραϊκός-Βέροια 0-1: Ακάθεκτη με Πασά (highlights)

Ο Γιάννης Πασάς έδωσε ξανά τη νίκη στη Βέροια του Παύλου Δερμιτζάκη (1-0 στις Σέρρες) και την οδηγεί προς την άνοδο, ενώ ο Πανσερραϊκός έμπλεξε ακόμη περισσότερο. 

Πανσερραϊκός-Βέροια 0-1: Ακάθεκτη με Πασά (highlights)

Η Βέροια συνεχίζει την πορεία της προς τα μπαράζ της ανόδου στη Super League παίρνοντας ακόμη μία σημαντική νίκη, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 1-0 σε μία έδρα όπου είχε πολύ κακή παράδοση. Σκόρερ για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Πασάς που βρήκε δίχτυα για έβδομο σερί ματς και έφτασε τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα! Οι Σερραίοι προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλές φάσεις και παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη. Η Βέροια αύξησε τη διαφορά από την ΑΕΛ στους 11 βαθμούς, με τους Θεσσαλούς να έχουν δύο ματς λιγότερα.

Νευρικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις και τις καλύτερες στο ίδιο λεπτό (30'), μία για κάθε ομάδα. Ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσίκα που έκανε απίστευτη επέμβαση, ενώ στην αντεπίθεση το σουτ του Στίνα έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία της Βέροιας. Με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 37' με σουτ του Πεταυράκη που δεν βρήκε στόχο.

Με την έναρξη της επανάληψης, όμως, η Βέροια πήρε τα ηνία και έφτασε στο γκολ με τον Πασά στο 52', ο οποίος αξιοποίησε την μπαλιά του Γιακουμάκη και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 καθώς δεν ήταν καλή η αντίδραση του Κατσίκα. Στο 63' ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού απέκρουσε την προσπάθεια του Φοφανά και στο 67' είχαν καλή στιγμή οι γηπεδούχοι με τον Κόντσι. Η Βέροια με τις αλλαγές της απείλησε για δεύτερο γκολ με ευκαιρίες από Ορφανίδη και Πόζογλου, με το γκολ του Πασά να είναι τελικά αρκετό.

Ο διαιτητής από την Αθήνα, Κώστας Περράκης, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ζέρη, Στίνα, Οικονόμου, Κόντσι, Πίντο. Ενώ απέβαλλε τον συνεργάτη του Παύλου Δερμιτζάκη, τον γενικό αρχηγό Θωμά Τρούπκο για διαμαρτυρία.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Κεφαλάς (88' Έππας), Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι (59' Ανάκογλου), Κρητικός, Στίνα, Κόντσι, Ντίαζ (88' Μασκαράκης), Κανίς.

Βέροια: Βελλίδης, Πεταυράκης (66' Παπαχρήστος), Μουχάλης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος (78' Πόζογλου), Φοφανά (78' Ορφανίδης), Γιακουμάκης (88' Καπνίδης), Πασάς (88' Μπλέτσας).