ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός 1-1: «Χρυσός» βαθμός για την ομάδα της Κατερίνης

ΠΑΟΚ Β' και Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής. Βαθμός «χρυσάφι» για την ομάδα της Κατερίνης. 

ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός 1-1: «Χρυσός» βαθμός για την ομάδα της Κατερίνης

Δεν ανέδειξε νικητή η μάχη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β' και Πιερικό. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κατερίνης έμεινε στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ ο «Δικέφαλος» έμεινε για δεύτερο σερί ματς μακριά από τη νίκη.

Όλα έγιναν στο πρώτο 15λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με το... καλημέρα (2') με προσπάθεια του Παπαδόπουλου. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν γρήγορα και στο 11' ο Τζίμας έκανε το 1-1, σκορ που έμεινε ως το φινάλε.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Κίτρινες: Γιαξής, Σοάρες – Γιαλαμίδης, Ζούρκος

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης, Γιαξής, Σοάρες, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας (65′ Γαΐτανίδης), Πανίδης (65′ Κουλούρης).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Κριμιτσάς (61′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61′ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ