Παναθηναϊκός Β’ - Διαγόρας Ρόδου 3-0: Ξέσπασαν οι «πράσινοι», στην επικίνδυνη ζώνη οι νησιώτες

Έπειτα από τέσσερα ματς δίχως νίκη, ο Παναθηναϊκός Β’ κυριάρχησε επί του Διαγόρα (3-0) και κράτησε τους Ροδίτες στην ζώνη του υποβιβασμού.

Παναθηναϊκός Β’ - Διαγόρας Ρόδου 3-0: Ξέσπασαν οι «πράσινοι», στην επικίνδυνη ζώνη οι νησιώτες

Τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη μετρούσε ο Παναθηναϊκός Β’, αλλά στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα στο γήπεδο του Ασπρόπυργου, έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της περιόδου και κυριάρχησε με 3-0. Έτσι οι πράσινοι ανέβηκαν στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης, ενώ οι Ροδίτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε για τον Παναθηναϊκό, ο Μαρτίνης στο 36’, ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν ο Μαραθωνίτης στο 74’ και οπ Αλμπάνης στο 86’. Ακίνδυνοι οι Νησιώτες, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Χριστογιώργος, Σερπέζης (71′ Καραμπάς), Κούτσιας, Αθανασακόουλος, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Κρυπαράκος (64′ Αλμπάνης), Καρβούνης (87′ Δημητρίου), Μαρτίνης, Ματσαδές (64′ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης (87′ Ρόμπι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Μπίντσης, Σινγκ (68′ Παραστατίδης), Ρουγκάλας, Γιώργου (79′ Καρατάσιος), Μπαστιάνος, Τάτσης, Τσιαντούλας (79′ Μιράντα), Τοπάλ, Μπούμπας (60′ Μπλάνκο), Ζούνης, Λαμπίρης.