Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-3: Απόδραση στο 96’ για την Λάρισα στο Θεσσαλικό ντέρμπι (highlights)

Απίστευτο ματς στην Καρδίτσα, όπου η ΑΕΛ προηγήθηκε 2-0, η Αναγέννηση αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ισοφάρισε 2-2 στο 88’, αλλά οι βυσσινί πήραν το διπλό-χρυσάφι (2-3), με γκολ του Γλυνού, στο 96’  

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-3: Απόδραση στο 96’ για την Λάρισα στο Θεσσαλικό ντέρμπι (highlights)

Ματσάρα έγινε στην Καρδίτσα, όπου η ΑΕΛ απέδρασε με το διπλό (2-3) κόντρα στην Αναγέννηση στο 96’ ! Αποτέλεσμα που κρατά ζωντανή την Λάρισα στο κυνήγι της Βέροιας και της πρωτιάς, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν οκτώ βαθμοί, αλλά οι βυσσινί έχουν και ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Όγκμποε (6’), Νικολιά (21’), ενώ στο 38’ ο Κολομπίνο εκτέλεσε πέναλτι στο δοκάρι. Στη φάση αυτή μάλιστα αποβλήθηκε ο Λαρρέα, αλλά οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο ισοφάρισαν με τους Πλέγα (73’) και Μπαντιμπανγκά (88’).

Στο 96’, ωστόσο, ο Γλυνός με σουτ έστειλε στον έβδομο ουρανό (2-3) τους φιλοξενούμενους. Ένταση έλαβε χώρα στο φινάλε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, όπου τα νεύρα «χτύπησαν κόκκινο».

ΑΝΑΓΕΝΝΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης).