ΠΑΕ Αιγάλεω «Να μάθουν να σέβονται τον σύλλογο που έκανε περήφανο κάθε Αιγαλεώτη»

Έντονη δυσαρέσκεια από την ΠΑΕ Αιγάλεω για την στοχοποίηση δικηγόρου του Δήμου προς την ομάδα και μερίδα φιλάθλων της. 

ΠΑΕ Αιγάλεω «Να μάθουν να σέβονται τον σύλλογο που έκανε περήφανο κάθε Αιγαλεώτη»

Έντονη δυσαρέσκεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω για τον δικηγόρο του Δήμου που στοχοποίησε την ομάδα της πόλης και μερίδα φιλάθλων του «Σίτι».

Μάλιστα, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Δήμαρχο να πάρει θέση και να τον απομακρύνει από τα καθήκοντα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι σε δικαστήριο μεταξύ συνδικαλιστικών παρατάξεων του Δήμου μας, ο δικηγόρος της μιας πλευράς που τυγχάνει να είναι και δικηγόρος του Δήμου (άρα πληρώνεται από τους δημότες του Αιγάλεω), δε δίστασε προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πελατών του να συκοφαντήσει την ομάδα μας με ψευδή στοιχεία επικαλούμενος αναληθές δημοσίευμα και παράλληλα να στοχοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας χαρακτηρίζοντας τους ως εγκληματίες και τάγματα εφόδου, θέλοντας έτσι να εκμεταλλευθεί και την τραγική υπόθεση του θανάτου του νεαρού Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς αποδείξεις και χωρίς κάτι χειροπιαστό σπιλώνει το ήθος τόσο της ομάδα μας, όσο και των φιλάθλων μας. Κύριε Δήμαρχε. Θεωρούμε ότι ως πρώτος δημότης της πόλης, αλλά και αποδεδειγμένα φίλαθλος και πρώην παράγοντας της ομάδας μας, πρέπει να πάρετε θέση. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να εκπροσωπεί τον Δήμο μας;

Εμείς λέμε ξεκάθαρα όχι και ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή του από τον Δήμο Αιγάλεω. Είναι ντροπή να υπάρχουν στον Δήμο της πόλης μας άτομα τα οποία προσβάλουν τόσο βάναυσα το κύρος της ομάδα μας και κυρίως τους πολυπληθείς φιλάθλους μας που εδώ και χρόνια στηρίζουν το Αιγάλεω. Επιτέλους κάποιοι θα πρέπει να μάθουν να σέβονται τον Σύλλογο που έχει κάνει γνωστή την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη και περήφανο κάθε Αιγαλιώτη. Σε διαφορετική περίπτωση ως ΠΑΕ επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας».