ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Χατσίδης εν όψει Ολυμπιακού

Ο νεατρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης.

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Χατσίδης εν όψει Ολυμπιακού

Νέος μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χατσίδης υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η Πρωτομαγιά στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τα τελειώματα και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Χατσίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης, υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο. Ο νεαρός εξτρέμ ξεκίνησε θεραπείες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής.

Οι Ντέγιαν Λόβρεν , Γιώργος Γιακουμάκης , Κιρίλ Ντεσπόντοφ και Μαντί Καμαρά υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Το Σάββατο (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:45.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110