Ζάκυνθος - Κηφισιά 1-1: Στοπ στο σερί των «κυανόλευκων» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Η Κηφισιά προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, αλλά «σκόνταψε» στην Ζάκυνθο (1-1) και το τρένο της ανόδου απομακρύνεται για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Ζάκυνθος - Κηφισιά 1-1: Στοπ στο σερί των «κυανόλευκων» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες που την επανέφεραν σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου, η Κηφισιά «σκόνταψε» στην αποστολή στην Ζάκυνθο (1-1). Η ισοπαλία αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να προλάβουν το τρένο της ανόδου.

Αντίθετα, οι Νησιώτες επιβεβαίωσαν την ανοδική τροχιά του τελευταίου μήνα που τους επιτρέπει να ελπίζουν στην υπέρβαση της παραμονής στην κατηγορία. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς ο πρόσφατος απολογισμός για την ομάδα του Δημήτρη Νόλη, που προηγήθηκε με κεφαλιά του Τσιμέλι στο 38’. Με ανάλογο τρόπο ισοφάρισε ο Παπασάββας στο 68’ για την ομάδα από τα βόρεια προάστια.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μέντεζ, Οντόνε, Καραμί, Καλλιβωκάς, Άργκους, Σούρμπης (86′ Ντάσης), Κιτοκό (67′ Κοναγκάγια), Ελ Γκανάσι, Νικολακόπουλος (77′ Λάμπογλου), Εντουάρντο (46′ Μπαζάν), Τσιμέλι.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (64′ Σμπώκος), Καλλέργης (86′ Πρίτσας), Μκρτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας, Οικονομίδης, Παλασέβσκι (46′ Ντοριβάλ), Παυλάκης (82′ Σωτηράκος), Ρικάρντο Βαζ, Κουϊρουκίδης (82′ Γιαννιτσάνης).