Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β' 4-0: Συντριβή στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός διέλυσε τον Ολυμπιακό Β', τον οποίο και νίκησε με σκορ 4-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Πειραιώτες.

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β' 4-0: Συντριβή στις Σέρρες

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός Β' που διασύρθηκε στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος "καιγόταν" για βαθμούς λόγω της δύσκολης βαθμολογικής θέσης που βρισκόταν.

Τα "λιοντάρια" επιβλήθηκαν της ομάδας του Πειραιά με σκορ 4-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Απογοητευτική ήταν η εικόνα της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με σουτ του Κόντσι και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Στίνα. Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός συνέχισε να είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 70' ο Στίνα με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ολυμπιακό Β' όταν στο 79' ο Ξενιτίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 80' η ομάδα των Σερρών πέτυχε και τέταρτο γκολ με σουτ του Μασκανάκη.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι, Ανάκογλου, Στίνα, Μέσσι, Κανίς.

Ολυμπιακός Β: Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46′ Βοΐλης), Ξενιτίδης.