Super League 2: Ηρόδοτος – Αιγάλεω 3-0: Στον «αφρό» οι Κρητικοί, αποχαιρετά την άνοδο το «Σίτι»

Ο Ηρόδοτος θριάμβευσε επί του Αιγάλεω (3-0), κάνοντας σημαντικό βήμα στο δρόμο για την παραμονή στην Super League 2. Αντίθετα το «Σίτι» αποχαιρετά το τρένο που κατευθύνεται προς την Super League

Super League 2: Ηρόδοτος – Αιγάλεω 3-0: Στον «αφρό» οι Κρητικοί, αποχαιρετά την άνοδο το «Σίτι»

Στη Νέα Αλικαρνασσό, επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική συμπεριφορά του Ηρόδοτου με το Αιγάλεω (3-0). Από τη μια οι Κρητικοί αξιοποιούν την δυναμική που τους δίνει η έδρα-κλουβί και πήραν εύκολα το πολύτιμο τρίποντο στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη το «Σίτι» αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ευάλωτο σε εκτός έδρας αποστολή και είδε τα όνειρά του για άνοδο στην Super League να γκρεμίζονται στο Ηράκλειο. Τα γκολ των Κρητικών πέτυχαν ο Χαλκιαδάκης με πέναλτι στο 72’, ο Αποστολίδης στο 86’ και ο Αμπουμπακάρι στο 90’.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Γκόμεζ, Καπέλ (66′ Αμπουμπακάρι), Μπαρμπόσα, Καντέ, Αργκιλέσι, Βρεττός (83′ λ.τ Αποστολίδης), Μακρυδάκης, Νόνης, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης (92′ Σουρνάκης).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Ανδρέου (76′ Καλύβας), Λάσκαρης, Σταματάκης (69′ Τσίτσαρης), Καθάριος (56′ Χοτζάλλι), Δημητριάδης (76′ Μπαρμπαρούσης), Τριμμάτης, Αρναρέλλης.