ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Τέταρτη σερί νίκη για την Λάρισα, που προσεγγίζει την κορυφή (highlights)

Η ΑΕΛ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της (2-1 τον Ολυμπιακό Β’), στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League 2 και πλησίασε σε απόσταση τριών βαθμών την πρωτοπόρο Βέροια

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Τέταρτη σερί νίκη για την Λάρισα, που προσεγγίζει την κορυφή (highlights)

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η ΑΕΛ, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο του ποιοτικού Ολυμπιακού Β’ (2-1). Οι «βυσσινί», στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League 2 πέτυχαν την τέταρτη σερί νίκη και διεύρυναν το αήττητο σερί σε 16 αγώνες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται μόλις τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Βέροια. Τα γκολ για την ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη πέτυχαν ο Ραμίρεζ στο 20’ με σουτ και ο Παπαγεωργίου στο 54’ με κεφαλιά.

Από την άλλη πλευρά, οι ερυθρόλευκοι ήταν ανταγωνιστικοί, κυκλοφόρησαν την μπάλα, αλλά δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν διαδρόμους κόντρα στην άμυνα των Θεσσαλών που είχε επιτρέψει ένα γκολ στα 11 προηγούμενα παιχνίδια της ! Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα πέτυχαν ένα ακόμα με πέναλτι του Βοΐλη στο 79’, αλλά δεν ήταν αρκετό για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανέβαζε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θεολόγου, Κοτζαμανίδης, Κολομπίνο (59′ Κ. Παπαγεωργίου), Όγκμποε (71′ Τσουμάνης), Ραμίρεζ (80′ Μιλτιάδης), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς (80′ Γιάκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Νίκας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς (59′ Κλίτσα), Ντόι (46′ Αλμασάρι), Ξενιτίδης (76′ Πινακάς), Ντάμπο, Αλκαχτάνι (59′ Μαρίνος), Λιάτσος (76′ Τσέλιος), Βοΐλης.