Αιγάλεω: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω για τη διαιτησία στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’. 

Αιγάλεω: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’

Το Αιγάλεω έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του νικηφόρου αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’. Το «Σίτι» αναρωτιέται πως ο εν λόγω βοηθός ορίζεται σε παιχνίδια του ομίλου όταν ο αδερφός του Χρήστος Αραβίδης αγωνίζεται στον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση:

«Στον Ασπρόπυργο το Αιγάλεω φρόντισε να μείνει όρθιο κερδίζοντας και την διαιτησία που σε έναν ακόμη αγώνα ήταν το λιγότερο επικίνδυνη δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα νεύρα όλων μας.

Οι ἀλλοπρόσαλλες αποφάσεις των διαιτητών παραλίγο να μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα ακυρώνοντας έτσι και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας.

Έχουμε δει αρκετά φέτος και ελπίζουμε να είναι τα τελευταία. Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από το 50-50 και μια δίκαια διαιτησία που να σφυρίζει αυτά που βλέπει. Όχι αυτά που θέλει.

ΥΓ. Πραγματικά θα θέλαμε να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα πως ένας επόπτης (Αραβίδης) μπορεί να αγωνίζεται στην κατηγορία όταν ο ἀδελφός του είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα ανταγωνιστική προς το Αιγάλεω και άλλων συλλόγων στον Β Όμιλο;»