Παναθηναϊκός Β’ – Επισκοπή 1-2: Διπλό σωτηρίας για την ομάδα του Ρεθύμνου

Η Επισκοπή πήρε σπουδαίο διπλό στον Ασπρόπυργο επί του τυπικά γηπεδούχου Παναθηναϊκού (1-2) και μαζί αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη στη Super League 2

Παναθηναϊκός Β’ – Επισκοπή 1-2: Διπλό σωτηρίας για την ομάδα του Ρεθύμνου

Καιρό την έψαχνε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη η Επισκοπή και την πήρε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (1-2). Η ομάδα από το Ρέθυμνο που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία επικράτησε στο γήπεδο του Ασπρόπυργου με 2-1 και πήρε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» διάγουν περίοδο κάμψης με μόνο έναν πόντο σε τέσσερα ματς και περιορίζονται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας. Και τα δύο γκολ των πράσινων πέτυχε ο Νιγηριανός κεντρικός μέσος, Τζόνσον Εμπόχ (14’, 38’), ενώ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Κρυπαράκος στο 44’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (83’ Μαραθωνίτης), Σιδεράς, Κούτσιας (69’ Μαρτίνης), Θεοχάρης (83’ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (69’ Αλμπάνης), Καρβούνης (60’ Σερπέζης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόχ, Πολυχρόνης, Σκόνδρας (57’ Νταρζίσιο), Σουμπασάκης (57’ Τσαβός), Πέτρου (91’ Σταθόπουλος), Νοικοκυράκης.