Κωστούλας: Ο «ήρωας» αμυντικός του Ηρακλή που απέκρουσε πέναλτι στην Κατερίνη

Έγραψε ιστορία ο άσος του Ηρακλή, Μάριος Κωστούλας στον αγώνα με τον Πιερικό. Αναγκαστικά στα τελευταία λεπτά…ντύθηκε τερματοφύλακας και απέκρουσε και πέναλτι, κρατώντας το 2-2!

Κωστούλας: Ο «ήρωας» αμυντικός του Ηρακλή που απέκρουσε πέναλτι στην Κατερίνη

Ο Μάριος Κωστούλας στον αγώνα με τον Πιερικό, στο φινάλε της αναμέτρησης, φόρεσε αναγκαστικά γάντια και έγινε τερματοφύλακας. Αυτό έχει συμβεί και σε άλλες ομάδες στο παρελθόν, όμως στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, απέκρουσε και το πέναλτι του Χαρτσιά γράφοντας ιστορία.

«Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Μόλις καταλάβαμε ότι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας μας, πήγα και είπα στους συμπαίκτες του, ότι ήθελα να καθίσω κάτω από τα δοκάρια, γιατί πίστευα πως θα τα καταφέρω. Αυτό έγινε και μας βγήκε σε καλό», είπε ο Μάριος Κωστούλας.

Συνεχίζοντας ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή εξήγησε πως τα κατάφερε:

«Καθυστέρησα να πέσω γιατί ήθελα να δω την αντίδραση του. Τέντωσα τα πόδια μου και απέκρουσα το πέναλτι. Η αλήθεια είναι ότι νωρίτερα μου είχαν πει να μείνω στο κέντρο, όμως είχα πάρει την απόφαση μου να πέσω αριστερά. Την τελευταία στιγμή άλλαξα άποψη».

Αναλύοντας τον αγώνα στην Κατερίνη, τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Στην συνέχεια κάναμε αυτό που δεν έπρεπε, καθώς γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος μας, ήταν καλό όταν είχε στημένες μπάλες. Τους δώσαμε αρκετά ελεύθερα χτυπήματα και εκεί κρίθηκε ο αγώνας και χάσαμε τους βαθμούς. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης και θα πρέπει να το διορθώσουμε. Όλοι βλέπουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, σκοράρουμε, αλλα δεν το διαχειριζόμαστε σωστά και χάνουμε βαθμούς. Είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο παρά πέντε και φτιάξαμε ένα καλό σύνολο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις για την νέα σεζόν».