ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 0-0: Μαυρόασπρο μπλόκο στη Λάρισα (highlights)

Η ΑΕΛ πίεσε, αλλά ο ΠΑΟΚ Β’ άντεξε και υποχρέωσε την ομάδα της Λάρισας σε γκέλα (0-0) στην 16η αγωνιστική της Super League 2

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 0-0: Μαυρόασπρο μπλόκο στη Λάρισα (highlights)

Σε τοπ φόρμα η ΑΕΛ, προερχόταν από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την γκέλα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ (0-0). Εκεί όπου οι βυσσινί είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να πετύχουν έστω ένα γκολ που θα τους χάριζε το πολύτιμο τρίποντο, αλλά έπεσαν σε... μαυρόασπρο τοίχο.

Παράλληλα εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του Τσιάρα από την Καβάλα και εξέδωσαν ανακοίνωση για πέναλτι που δεν υπέδειξε υπέρ του Ακούνια στο 10’. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς, αν και πορεύονται δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον στη σεζόν τα έδωσαν όλα, ενεπλάκησαν σε ματς με δυνατές μονομαχίες και εν τέλει πήραν τον πόντο γοήτρου στο Αλκαζάρ.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ, Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (91′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (67' Τζίμας).