Αιγάλεω – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες το «Σίτι»

Το Αιγάλεω κέρδισε τον Αστέρα Βλαχιώτη (1-0) και πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στη Super League 2

Αιγάλεω – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες το «Σίτι»

Το Αιγάλεω αξιοποίησε για μια ακόμα φορά την δυναμική της έδρας kai κέρδισε τον Αστέρα Βλαχιώτη (1-0) στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2. Αυτή μάλιστα ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για το «Σίτι» ως γηπεδούχος στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», με αποτέλεσμα να ανέβει στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πέτυχε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης, στο 29’. Από την άλλη πλευρά οι Λάκωνες συμπλήρωσαν εννιά ματς δίχως νίκη και φυσικά παραμένουν εγκλωβισμένοι στην ζώνη του υποβιβασμού. Μόνο ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια των ενεργητικό για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (71′ Καλύβας), Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης (84′ Βουκελάτος), Τσιλιγκίρης (79′ Σταματάκης), Δημητριάδης (71′ Χοτζάλι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος (84′ Ρόδης), Αλβαρέζ, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος (75′ Μεταξάς), Παπούλης (45′ Άντο), Τσίπρας (84′ Μπουσμπίμπα), Σοκολάροφ, Φλένσμπουργκ (75′ Αμπανκούα).