Ξάνθη – Βέροια 0-3: Θρίαμβος στην Θράκη για την ομάδα της Ημαθίας (highlights)

Η Βέροια θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής στην Ξάνθη (3-0) και διεύρυνε την διαφορά της στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Super League 2

Ξάνθη – Βέροια 0-3: Θρίαμβος στην Θράκη για την ομάδα της Ημαθίας (highlights)

Η Βέροια ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του βόρειου ομίλου στη Super League 2. Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, η «βασίλισσα του βορρά» πέρασε σαν σίφουνας από την Ξάνθη (3-0) και διεύρυνε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται η ΑΕΛ.

Τα γκολ για την ομάδα της Ημαθίας πέτυχαν ο Γιακουμάκης στο 30’, ο Μούργος στο 47’ και ο Πόζογλου με πέναλτι στο 92’. Από την άλλη πλευρά, οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεσαν, αλλά και πάλι οι περισσότερες τελικές προσπάθειες καταγράφηκαν από τους φιλοξενούμενους που ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους. Δεύτερη σερί ήττα στο παθητικό της Ξάνθης έπειτα από την συντριβή με 4-0 στη Λάρισα.

Διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης από την Μακεδονία

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Ιμπραΐμι (69′ Διαμαντόπουλος), Γκινσάρι (57′ Κρητικός), Παπάζογλου, Γκόμεζ, Τζανακάκης (57′ Δεληγιαννίδης), Μονρόουζ (46′ Θυμιάνης), Τσέλιος, Δόρης (46′ Αλί Μπαμπά).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (70′ Μπλέτσας), Μούργος (78′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (70′ Ποζογλου), Πασάς (90′ Καπνίδης).