Πιερικός: Νέος προπονητής ο Βαζάκας, τέλος ο Θεοδοσιάδης

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού. Τέλος ο Νίκος Θεοδοσιάδης. 

Πιερικός: Νέος προπονητής ο Βαζάκας, τέλος ο Θεοδοσιάδης

Αλλαγή στον πάγκο του Πιερικού. Η ομάδα της Κατερίνης ηττήθηκε 4-1 από τη Βέροια και η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Θεοδοσιάδη.

Μάλιστα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος φέτος ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου απ’ όπου και αποχώρησε.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, o Πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας, με τους προπονητές Νίκο Θεοδοσιάδη και Μάριο Παναγιώτου. Παρά την εξαιρετική συνεργασία με το προπονητικό team, τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, υποχρεώνουν στη διακοπή της συνεργασίας αυτής. Τους ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους πορείας.

Συμφωνία με Γιώργο Βαζάκα

Επίσης, γνωστοποιούν στους φίλους της ομάδας και τους χορηγούς μας, πως οι κινήσεις αντικατάστασης στην τεχνική ηγεσία ήταν άμεσες, λόγω του αγωνιστικού προγράμματος που δεν επιτρέπει ολιγωρία. Νέος προπονητής του Πιερικού, είναι ο Γιώργος Βαζάκας, παλιός γνώριμος των φιλάθλων της Πιερίας, αφού φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου και διετέλεσε και προπονητής της ανδρικής ομάδας, στο πρόσφατο παρελθόν. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μελανόλευκη οικογένεια μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία!», αναφέρει η ΠΑΕ Πιερικός.