Super League 2: Η ΑΕΛ κέρδισε την Νίκη Βόλου (1-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση (highlights)

Η Νίκη Βόλου έχασε το πέναλτι, η ΑΕΛ έβαλε το γκολ και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (1-0) ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του βορρά, στη Super League 2

Super League 2: Η ΑΕΛ κέρδισε την Νίκη Βόλου (1-0) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση (highlights)

Ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες έγινε στο Αλκαζάρ, όπου η ΑΕΛ επικράτησε στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου (1-0), στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ροχάνο στο 25’ απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος σε κόρνερ.

Αντίθετα, οι βυσσινί ήταν αυτοί που βρήκαν στόχο και μάλιστα σε κομβικό χρονικό σημείο, στο 45’, όταν ο Μαυριάς με σουτ από την γωνία της περιoχής νίκησε τον Μπάγιτς που έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ διαχειρίστηκε άψογα τακτικά το ματς και πήρε το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο που της επέτρεψε να ανέβει στη δεύτερη θέση της κατάταξης

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης από την Ήπειρο έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκοτζαμανίδη, Γιάκο, Κολομπίνο, Τσιμπούκα, Γκαρσία, Αλιάτιδη.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Mπέρτος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (76’ Γλυνός), Όγκμποε, Γιάκος (85’ Ραμίρεζ), Ακούνια.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Mπάγιτς, Aνδρέου, Αλιατίδης (66’ Γρομητσάρης), Πάνος, Τσιμπούκας (54’ Βασιλείου), Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54’ Βλαχομήτρος), Γκαρσία, Ροχάνο (54’ Τζιώρας).