Αλμωπός Αριδαίας: Δεν εκδίδει εισιτήρια για το ματς με την Λάρισα

Η διοίκηση του Αλμωπού δεν θα εκδώσει εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΛ (12/1-15.00), καθώς δεν επιθυμεί τον διαχωρισμό των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο της Αριδαίας.

Αλμωπός Αριδαίας: Δεν εκδίδει εισιτήρια για το ματς με την Λάρισα

Την πολιτική ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που δεν εξέδωσαν εισιτήρια για εντός έδρας αγώνες τους, ώστε να μην χρειαστεί να επιλέξουν το ποιοι φίλαθλοι θα βρεθούν στο 10% που θα μπουν στο γήπεδο ακολουθεί ο Αλμωπός Αριδαίας. Η διοίκηση του συλλόγου της Πέλλας ξεκαθάρισε πως δεν θα εκδώσει εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΛ (12/1-15.00), καθώς δεν θέλει να επιλέξει το ποιοι θα μπουν στο γήπεδο.

Η σχετική ενημέρωση των επιτελών του Αλμωπού αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ, ανακοινώνει στον κόσμο της πως λόγω των νέων μέτρων κατά της πανδημίας δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Σεβόμενοι τον κόσμο της Αλμωπίας, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, είχαμε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια μας για τα νέα μέτρα, τα οποία μετατρέπουν τις αναμετρήσεις μας σε “κεκλεισμένων των θυρών”.

Η ΠΑΕ θα λάβει ελάχιστο αριθμό προσκλήσεων, τις οποίες ωστόσο δεν μπορεί να διανέμει προκειμένου να μην υπάρξουν αδικίες εις βάρος φιλάθλων».