Ολυμπιακός Βόλου: Δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ Β’ λόγω κρουσμάτων

Δεν θα γίνει ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β’ για το πρωτάθλημα της Super League 2. Ανακοίνωσε κρούσματα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. 

Ολυμπιακός Βόλου: Δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ Β’ λόγω κρουσμάτων

Ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη (12/1) αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ δεν θα γίνει. Η διοίκηση της ομάδας του Βόλου ανακοίνωσε κρούσματα, χωρίς να κάνει γνωστό τον αριθμό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ξεπερνούν τον προβλεπόμενο αριθμό που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και έτσι η αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς δεν μπορεί να διεξαχθεί.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα κρούσματα κορονοϊού ξεπερνούν τον προβλεπόμενο αριθμό, που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, για τη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που διαγνώστηκαν με covid-19 έχουν απομονωθεί και δεν μετέχουν στις προπονήσεις.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει όλες τις κινήσεις που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα ενημερώσει σχετικά τη Super League 2, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Β’ που είναι προγραμματισμένη για τη Τετάρτη 12/1», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφορικά με τα κρούσματα και τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ που είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη.

Αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού καθώς είχε προηγηθεί αυτό με τη Νίκη Βόλου στις 5 Ιανουαρίου.