Super League 2: 11 κρούσματα στον Εργοτέλη

Η διοίκηση του Εργοτέλη γνωστοποίησε πως εντοπίστηκαν 11 κρούσματα κορονοϊού στους κιτρινόμαυρους, οπότε βαίνει προς αναβολή το ντέρμπι με τα Χανιά (5/1-15.00)

Super League 2: 11 κρούσματα στον Εργοτέλη

Ακόμα μία ομάδα της Super League 2 που πλήττεται από κορονοϊό είναι ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στις προπονήσεις την Κυριακή (2/1), ωστόσο από το γήπεδο απουσίασαν 11 στελέχη της ομάδας, οι εννιά ποδοσφαιριστές καθώς διαγνώστηκαν θετικοί σε κορονοϊό. Αυτό σημαίνει πως το επερχόμενο ντέρμπι με τα Χανιά (5/1-15.00) βαίνει προς αναβολή και τη Δευτέρα (3/1) αναμένεται η επίσημη απόφαση από την διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β' Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν 11 κρούσματα κορονοϊού (εννέα ποδοσφαιριστές και δυο μέλη από το προσωπικό της ομάδας). Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά».