Ιμπαγάσα: «Να μάθουμε από αυτή την ήττα»

Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα μετά την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού Β (1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας) στη Superleague 2

Ιμπαγάσα: «Να μάθουμε από αυτή την ήττα»

Ο Ολυμπιακός Β' γνώρισε την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα της Superlesgue 2 και ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν ήταν φυσικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα (0-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κερατσίνι), αλλά μίλησε με καλά λόγια για την προσπάθεια των παικτών του, δίχως να σταθεί στις απουσίες των Τζολάκη, Σουρλή, Κωστή, Κινκουέ.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε:

«Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε μια κλασική ευκαιρία να σκοράρουμε με τον Κίτσο αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση κάτι που δεν μας βοήθησε. Δεχθήκαμε το γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και παίξαμε με δύο επιθετικούς κάτι που άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Το να χάνεις δεν είναι ποτέ ευχάριστο πόσο μάλλον όταν είσαι ο Ολυμπιακός που δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα και να γίνουμε καλύτεροι. Να έχουμε περισσότερη ηρεμία και να είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί στα τελευταία είκοσι μέτρα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα προκειμένου να τελειώνουμε καλά τις ευκαιρίες που δημιουργούμε.

Συνεχίζουμε τη δουλειά, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στο πρότζεκτ και στα παιδιά. Σε κάθε αγώνα η ομάδα θα είναι καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, έδειξαν πάθος, δύναμη και προσπάθησαν να παίξουν μπάλα σε ένα κακό γήπεδο. Βλέπουμε τα λάθη μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα».