Ζάκυνθος – Παναθηναϊκός Β’ 0-1: Καλύτερα «έξω» οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός Β’ κέρδισε στην Ζάκυνθο (1-0) παρά τις απουσίες. Τρεις από τις τέσσερις νίκες στη Super League 2 έγιναν εκτός έδρας για την ομάδα του –απόντα- Γιάννη Βονόρτα. Ούτε γκολ η Ζάκυνθος σε εννιά ματς

Ζάκυνθος – Παναθηναϊκός Β’ 0-1: Καλύτερα «έξω» οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός αν και με απουσίες τριών παικτών και του κόουτς Γιάννη Βονόρτα εξαιτίας κορονοϊού, πέρασε νικηφόρα και από την Ζάκυνθο (1-0). Τρεις από τις τέσσερις νίκες στη φετινή περίοδο καταγράφηκαν εκτός έδρας για λογαριασμό των «πράσινων».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρόμπι με κεφαλιά στο 36’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Καρβούνη (55’) και Μαραθωνίτη (67’). Οι Νησιώτες των πολλών προβλημάτων δεν μπόρεσαν να πετύχουν το παρθενικό γκολ στο πρωτάθλημα ούτε στο ένατο παιχνίδι τους!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Ζογκάϊ, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Τελλέν, Καψάσκης (60′ Παναγιωτόπουλος), Σολ, Εντουάρντο (87′ λ.τ Μπέλερης), Κοναγκάγια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ B’: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Σιδέρας, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (46′ Κούτσιας), Ρόμπι, Καρβούνης (70′ Ματσαδές), Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.