Super League 2: Θα παίζουν κάθε τέσσερις ημέρες

Καυτός αναμένεται ο Ιανουάριος για τις ομάδες της Super League 2 που σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε θα αγωνίζονται κάθε τέσσερις ημέρες

Super League 2: Θα παίζουν κάθε τέσσερις ημέρες

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β’ Εθνικής το πρόγραμμα των αγωνιστικών που θα λάβουν χώρα τον Ιανουάριο και προκαλεί ζαλάδα αναφορικά με την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουν οι παίκτες των ομάδων της Super League 2, που θα κληθούν να αγωνίζονται σχεδόν κάθε τέσσερις ημέρες.

Ο αγωνιστικός γολγοθάς αρχίζει την Τετάρτη 5/1, οπότε θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική, συνεχίζεται στις 9 Ιανουαρίου με την 12ηαγωνιστική, ενώ ακολουθεί η 13ηαγωνιστική την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου. Η 14ηαγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου και η 15η στις 23 Ιανουαρίου. Ένα ακόμα διάστημα που θα πάρουν ανάσα μιας εβδομάδας είναι οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, καθώς η 16η αγωνιστική θα γίνει το διήμερο 29 και 30 Ιανουαρίου.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι εξ’ αναβολής αναμετρήσεις που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες που δεν έπαιξαν τον Δεκέμβριο είτε λόγω κορονοϊού είτε λόγω καιρικών συνθηκών. Και… όποιος αντέξει.