Super League 2: Το ιστορικό ρεκόρ της Ξάνθης

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ξάνθη πέτυχε φέτος επτά συνεχόμενες νίκες σε επαγγελματική κατηγορία, προελαύνοντας στην Super League 2

Super League 2: Το ιστορικό ρεκόρ της Ξάνθης

Η ομάδα που εξαρχής λογιζόταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Super League από τον βόρειο όμιλο της Super League 2 είναι η Ξάνθη. Το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, με συνέπεια να κληθεί ο έμπειρος Νίκος Κεχαγιάς να αναλάβει τα ηνία των ερυθρόλευκων με τους οποίους είχε κάνει καριέρα και ως ποδοσφαιριστής.

Υπό την δική του καθοδήγηση η Ξάνθη πηγαίνει… τρένο, ευρισκόμενη στην κορυφή του βόρειου ομίλου. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους και το σερί των επτά συνεχόμενων νικών αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για την ομάδα της Θράκης. Το προηγούμενο το είχε σημειώσει με έξι συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο το κατείχε η ομάδα της σεζόν 2006-07 υπό το κοουτσάρισμα του Τάκη Λεμονή και την περίοδο 5 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου του 2006, τότε όμως στην πρώτη κατηγορία.

Εκεί όπου θέλουν να επιστρέψουν οι Ξανθιώτες δίνοντας συνέχεια στο απίθανο σερί και αφήνοντας πίσω την περσινή ανεπιτυχή προσπάθεια που τους άφησε με την πικρία στα μπαράζ ανόδου-παραμονής κόντρα στον Παναιτωλικό.