Καλλιθέα – Ζάκυνθος 2-0: Επιστροφή στο «Ελ Πάσο» και στις νίκες

Η Καλλιθέα κέρδισε την Ζάκυνθο (2-0) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Super League 2 

Καλλιθέα – Ζάκυνθος 2-0: Επιστροφή στο «Ελ Πάσο» και στις νίκες

Γύρισε στο «σπίτι» η Καλλιθέα, έπειτα από την προσωρινή μετακόμιση στην Καισαριανή, επέστρεψε και στις νίκες. Στη φυσική της έδρα, στο «Ελ Πάσο», επικράτησε εύκολα της Ζακύνθου (2-0) σε εξ' αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής στη Super League 2 και ανέβηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης, έχοντας και ματς λιγότερα από τον ανταγωνισμό.

Τα γκολ για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πέτυχαν ο Αντονί Μουνιέ στο 17’ και ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 81’ με αντίστοιχα σουτ. Προβληματική η αποστολή των Νησιωτών σε μια ακόμα συνάντηση, όπου ο κόουτς Δημήτρης Νόλης έκανε μόνο μία αλλαγή.

Οι συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (55′ Νάτσης), Ευαγγέλου, Ρέντζας (55′ Κωστίκας), Τσιντώνης (76′ Κονέ), Μπουλούλης, Χατζηδίμπας (71′ Κύργιας), Βασιλούδης, Μουνιέ, Μαρουκάκης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Φερέιρα, Ντάσης, Τελλέν (80′ Καψάσκης), Σούρμπης, Σολ, Κάρλος, Κοναγκάγια.