AEK B': Στη Ριζούπολη το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Τρία εξ’ αναβολής ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη (22/12) στη Super League 2. Η ΑΕΚ Β' θα υποδεχθεί τον Αστερα Βλαχιώτη στη Ριζούπολη

AEK B': Στη Ριζούπολη το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Τρία εξ’ αναβολής ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη (22/12), προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εκκρεμοτήτων που αφορούν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στις 14.00, η ΑΕΚ B' θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη τον Αστέρα Βλαχιώτη. Οι κιτρινόμαυροι πορεύονται αήττητοι στη φετινή περίοδο, ενώ προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες. Οι Λάκωνες ταλαιπωρήθηκαν με κρούσματα κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον είναι ετοιμοπόλεμοι ενώ την περασμένη αγωνιστική πήραν ισοπαλία στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη.

Στις 14.30, η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει στο «Ελ Πάσο» την Ζάκυνθο. Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στη δράση έπειτα από ένα δεκαήμερο που ταλαιπωρήθηκαν από κορονοϊό και ηττήθηκαν από την Κηφισιά, ενώ οι Νησιώτες πορεύονται ουσιαστικά με μία ενδεκάδα και δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Στις 15.00, ο Απόλλων Πόντου θα αναμετρηθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού με την Καβάλα. Η ομάδα της Καλαμαριάς ανέβασε ταχύτητες εσχάτως κερδίζοντας τον Απόλλωνα Λάρισας και παίρνοντας ισοπαλία από τον Ολυμπιακό Β’. Η Καβάλα εξακολουθεί να πορεύεται με μία ενδεκάδα, εκ των οποίων μόνο οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές και το μόνο που διαφέρει ανά αγωνιστική είναι η έκταση τoυ σκορ εις βάρος των «Αργοναυτών».