Αιγάλεω: Ανανέωση συμβολαίου στον τραυματία Σκεντεράι

Η διοίκηση του Αιγάλεω ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Λουάν Σκεντεράι, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού

Αιγάλεω: Ανανέωση συμβολαίου στον τραυματία Σκεντεράι

Σε μια κίνηση που αναδεικνύει το ήθος και το οικογενειακό κλίμα που κυριαρχεί στις τάξεις του Αιγάλεω προέβη η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του Λουάν Σκεντεράι. Ο μέσος του «Σίτι» υπέστη ρήξη χιαστού και η διοίκηση των «κυανόλευκων» προέβη σε επέκταση συνεργασίας μαζί του, πέρα από την ηθική στήριξη που παρέχουν σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία για τον ποδοσφαιριστή:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουάν Σκεντεράι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Λουάν τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του που τον οδηγεί στο χειρουργείο, ωστόσο σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής και της καριέρας του θα θέλαμε να γνωρίζει πως δεν είναι μόνος, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται πάντα ο σύλλογος.

Η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι τα μέλη της ομάδας είναι μία πραγματική «οικογένεια», αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή την άμεση ανανέωση συνεργασίας με τον νεαρό αθλητή μας, αναλαμβάνοντας παράλληλα όλα τα έξοδα του χειρουργείου και αποκατάστασης.

Η υγεία των αθλητών, αλλά και το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας όλων όσων εργάζονται και προσφέρουν στην ομάδα, αποτελούν βασικές προτεραιότητες και άξονες της φιλοσοφίας όλων μας στο Αιγάλεω και είμαστε περήφανοι, που, με όποιο κόστος ή ρίσκο κι αν υπάρχει, όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με συνέπεια και αξιοπρέπεια, έχοντας ως «φάρο» αυτά τα υψηλά ιδανικά και αξίες».