Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά 0-2: Πρώτο διπλό για τα «δελφίνια» (highlights)

Με την πέμπτη προσπάθεια κατάφεραν τα Χανιά να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς επικράτησαν στον Ασπρόπυργο του Παναθηναϊκού Β’ (2-0)

Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά 0-2: Πρώτο διπλό για τα «δελφίνια» (highlights)

Όλο την γυρόφερναν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τα Χανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2 και τελικά τα κατάφεραν με την πέμπτη προσπάθεια στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Στο γήπεδο του Ασπρόπυργου που χρησιμοποιεί εσχάτως ως έδρα ο Παναθηναϊκός Β’, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 και ανέβηκαν στην έβδομη θέση της κατάταξης. Από την πλευρά τους οι πράσινοι δεν μπόρεσαν αν δώσουν συνέχεια στις δύο συνεχόμενες νίκες τους και παραμένουν στα μισά της κατάταξης στην Β’ Εθνική.

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πέτυχαν ο Βασιλόγιαννης στο 69’ και ο Κογιέτε στο 87’ με αντίστοιχα σουτ μετουσιώνοντας σε τρεις πόντους την ποιοτική ανωτερότητα των Κρητικών κόντρα στους γηπεδούχους του Γιάννη Βονόρτα.

Ο διαιτητής Ντάουλας από την Δυτική Αττική έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σαρδέλη, Χριστογεώργο, Θεοχάρη, Ζιούλη, Βασιλόγιαννη, Μασούρα, Παναγιωτίδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ : Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (90+1′ Ματσαδές), Ρόμπι, Μαρτίνης (65′ Νούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (73′ Σέχου).

ΧΑΝΙΑ: Κουτζαβασίλης, Κογιέτε, Ζιούλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Μασούρας (65′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Μπαΐροβιτς (84′ Μπαΐροβιτς), Βάρκας (53′ λ.τ Καψάλης), Βασιλόγιαννης.