Super League 2: Η Νίκη Βόλου διέλυσε (7-0) την Καβάλα των δέκα παικτών

Στο Πανθεσσαλικό η Καβάλα παρατάχθηκε με δέκα παίκτες και η Νίκη Βόλου, όσο και αν δεν πάτησε... γκάζι, την διέλυσε με 7-0

Super League 2: Η Νίκη Βόλου διέλυσε (7-0) την Καβάλα των δέκα παικτών

Δεν έχει πάτο το βαρέλι για την Καβάλα, που από τη μια διαθέτει μόνο τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της (που πλαισιώνεται από αθλητές... άλλων σπορ) και από την άλλη μπόρεσε να παρατάξει μόνο δέκα παίκτες στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού κόντρα στη Νίκη Βόλου (7-0).

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν χωρά κριτική στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ακόμα και πατώντας φρένο έπειτα από το πρώτο τέταρτο ματς το σκορ δεν θα μπορούσε παρά να ξεφύγει. Τα γκολ για την ομάδα της Νέας Ιωνίας πέτυχαν οι Μιράντα (4’) , Μέτσε (10’), Ροχάνο (15’), Τσουκαλάς (17’), Λούκας Γκαρσία (30’), Μπόσιο (59’), Βασιλείου (69’).

Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης από την Αθήνα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Κυρίτσης, Τζοβάρας, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης (46′ Αλιατίδης), Μέτσε (46′ Μπόσιο), Τσουκαλάς (46′ Παναγιωτίδης), Βασιλείου, Μιράντα (46′ Μπάλλας), Λούκας Γκαρσία, Ροχάνο (46′ Αλτιντζής).

ΚΑΒΑΛΑ: Παπαποστόλου, Χατζηγεωργίου, Κλεπουσνιώτης, Γιαννακάς, Λαμπαδίτης, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Αποσόγλου, Καμαρίδης, Παπαδόπουλος.