Παναθηναϊκός Β’: Χωρίς Σιδερά στην Ρόδο

Χωρίς τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Σιδερά ταξίδεψε στη Ρόδο η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το ματς με τον Διαγόρα (15.12-15.00) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στη Super League 2

Παναθηναϊκός Β’: Χωρίς Σιδερά στην Ρόδο

Μία σημαντική απουσία σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη καταγράφεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β’, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Διαγόρα Ρόδου (15/12-15.00). Συγκεκριμένα, δεν ταξίδεψε στο νησί ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σιδεράς, ο οποίος προαλείφεται για την αποστολή της πρώτης ομάδας.

Ο προπονητής των «πράσινων» Γιάννης Βονόρτας, πήρε μαζί του τον αριστερό μπακ Βαγιαννίδη και τον κεντρικό μέσο Θεοχάρη που δεν τους υπολογίζει άμεσα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη συνάντηση της 8ης αγωνιστικής στη Super League 2 κόντρα στον Διαγόρα: Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Βαγιαννίδης, Δημητρίου, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Ρόμπι, Σαντικάι, Σαρδέλης, Σέχου, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Φρόκου, Χριστογεώργος.