Super League 2: Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό του Αλμωπού Αριδαίας

Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς ανακλήθηκε το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Super League 2: Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό του Αλμωπού Αριδαίας

Θέμα με την συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Super League 2 προέκυψε με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται το πιστοποιητικό του συλλόγου της Πέλλας.

Από την πλευρά τους πάντως οι επιτελείς των κυανόλευκων εκφράζουν την πεποίθησή τους πως πρόκειται για τυπικό θέμα που θα ρυθμιστεί άμεσα και έστι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αλμωπός στη δεύτερη κατηγορία, όπου μάλιστα βρ΄λισκεται στην τρίτη θέση του βόειου ομίλου.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΕΕΑ ανακαλεί το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ Α.Π.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020, α) Λόγω ανεπάρκειας των εισοδημάτων του Φώτιου Παντελίδη και β) εμφανίζεται εταιρεία να καταθέτει το ποσό των 170.000,00 ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και παρά ταύτα η εταιρεία αυτή δεν εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ αλλά πλειάδα μικρομετόχων με ποσοστό κάτω του 5%».