Super League 2: Αναβλήθηκε το ματς Καλλιθέα - Επισκοπή, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους

Νέα αναβολή δόθηκε σε ματς της Καλλιθέας, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Επισκοπή στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League 2

Super League 2: Αναβλήθηκε το ματς Καλλιθέα - Επισκοπή, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς της Καλλιθέας ενεργοποιήθηκε το Υγειονομικό πρωτόκολλο που επέβαλε την αναβολή ματς της ομάδας του «Ελ Πάσο». Οι κυανόλευκοι που δεν μετέβησαν στην Ρόδο το περασμένο Σάββατο αφού στις τάξεις τους υπήρχαν επτά κρούσματα κορονοϊού που αφορούσαν σε ποδοσφαιριστές, δεν θα παίξουν ούτε στο παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με αντίπαλο την Επισκοπή (15/12) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Τα τελευταία χρονικά τεστ που έλαβαν χώρα στην Καλλιθέα επιβεβαίωσαν πως παραμένει η διασπορά σε επτά τουλάχιστον παίκτες και έτσι η διοργανώτρια αρχή δεν είχε άλλη επιλογή από το αναβάλλει το ματς της 8ης αγωνιστικής. Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, όπου μάλιστα αναφέρεται και... ανάποδα το ζευγάρι των ομάδων: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Επισκοπή - ΠΑΕ Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid 19».