Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β' 0-0: Ιμπαγάσα: «Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τα Τρίκαλα, στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β' 0-0: Ιμπαγάσα: «Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Ολυμπιακός Β' παρέμεινε αήττητος μετά και το παιχνίδι του με τα Τρίκαλα και ο Αριέλ Ιμπαγάσα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ακόμη πως αυτό που έχει σημασία για την ομάδα του Πειραιά είναι να βελτιώνεται συνεχώς και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε:

«Ένα δύσκολο γήπεδο με πολλή λάσπη, μετά το παιχνίδι της Κυριακής ήταν φυσικό να είμαστε λίγο κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως από την εικόνα μας στο πρώτο που παίξαμε ακόμα καλύτερα. Προχωράμε, είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος που ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος: «Είναι σημαντικό ναι. Τα παιδιά έχουν συνεχόμενα παιχνίδια, καταναλώνουν πολλές δυνάμεις και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σήμερα δεν μπορούσαμε να παίξουμε με την μπάλα κάτω λόγω του αγωνιστικού χώρου και έτσι τα παιδιά ξόδεψαν ακόμα περισσότερες δυνάμεις σε μονομαχίες. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά, έπαιξαν όσο μπορούσαν με ποιότητα και με μυαλό».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες ξεκούρασης και μετά πάλι ταξίδι και παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Έτσι είναι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά είμαστε Ολυμπιακός. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε καλή πορεία».