Πιερικός: «Βράζουν» στην Κατερίνη με τη διαιτησία

Έξαλλοι με τη διαιτησία είναι στον Πιερικό. Η διοίκηση εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Πιερικός: «Βράζουν» στην Κατερίνη με τη διαιτησία

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου είναι στον Πιερικό.

«Για μια ακόμη αγωνιστική, γίναμε θεατές σε μια ταινία παραλόγου και απαξίωσης, η οποία στήθηκε στο γήπεδο μας από τους διαιτητές. Γίναμε θεατές σε ένα «θέατρο» που έστησαν και έπαιξαν οι κακοί αυτοί πρωταγωνιστές μέσα στο σπίτι μας, απαξιώνοντας την ιστορία και το σήμα της ομάδας μας αλλά και την τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να δημιουργήσουμε έναν αξιόπιστο Πιερικό, ισχυρό στο παρόν και το μέλλον. Πραγματικοί «καμικάζι» ο Μπεκιάρης από την Καρδίτσα και ο Μαλανδρής από την Χαλκιδική, «χάλασαν» το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά με την αποβολή του Γιαλαμίδη στο 8΄ και φρόντισαν να περάσει ένα εύκολο απόγευμα η αντίπαλη ομάδα χθές στην Κατερίνη.

Προειδοποιούμε τους αρμόδιους και τους υπεύθυνους αυτής της «φαρσοκωμωδίας» της οποίας γινόμαστε θεατές για 4η φορά φέτος (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Καβάλα), ότι την επόμενη φορά που δε θα σεβαστείτε την προσπάθεια μας, θα σας δείξουμε κι εμείς ένα έργο το οποίο σας υποσχόμαστε ότι δε θα σας αρέσει. Η υπομονή ξέρετε έχει και όρια κι εσείς έχετε εξαντλήσει τα δικά μας.

Κάνουμε τεράστιο αγώνα να παραμείνουμε ψύχραιμοι και λογικοί, βιώνοντας την δική σας παράλογη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και τα εγκληματικά σας απέναντι μας σφυρίγματα. Η ευθύνη για ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα, είναι αποκλειστικά δική σας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πιερικός.