Ολυμπιακός Βόλου: Συγνώμη στον κόσμο για την τεσσάρα στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε βαριά ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 4-0 και η ΠΑΕ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Ολυμπιακός Βόλου: Συγνώμη στον κόσμο για την τεσσάρα στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του και τον κόσμο της ομάδας, για την εκτός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-0, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 2.

Όλα αυτά λίγες μόλις μέρες μετά την αλλαγή στον πάγκο, με τον κόουτς Βαζάκα να αποχωρεί ύστερα από την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, για το σημερινό αποτέλεσμα στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ατομικά λάθη οδήγησαν στην βαριά ήττα, παρότι μέχρι το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.
Σηκώνουμε το κεφάλι, ύστερα από μια κακή εμφάνιση και με το νέο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως θα συμβάλει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα φροντίσουμε με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, να κάνουμε όλοι μαζί τον Ολυμπιακό και πάλι πρωταγωνιστή.

Συνεχίζουμε δυνατά και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε την 5η αγωνιστική. Ξεχνάμε το παιχνίδι με την Αναγέννηση και θα προετοιμαστούμε με ηρεμία για το επόμενο ματς με τον Πιερικό στη Νεάπολη», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.