Ολυμπιακός Βόλου: Τέλος ο Βαζάκας μετά την πρώτη νίκη!

Ο Γιώργος Βαζάκας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την πρώτη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Βόλου: Τέλος ο Βαζάκας μετά την πρώτη νίκη!

Τέλος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γιώργος Βαζάκας. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γρεβενιώτη προπονητή.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και θα παραμείνει πάντα φίλος της ομάδας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Και όλα αυτά μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά το 3-2 επί του Απόλλωνα Πόντου και πριν φυσικά βγει το «διαζύγιο», ο κόουτς Βαζάκας είπε:

«Ήταν μία δίκαιη, αλλά και αγχωτική νίκη, παρά το ότι ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς και προηγηθήκαμε 2-0. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως χαλαρώσαμε, ίσως γιατί περιμένουμε και το παιχνίδι της Κυριακής και θέλαμε να κρατήσουμε δυνάμεις, θεωρώντας ότι θα είναι εύκολο αλλά είδατε όμως ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτε εύκολο μέχρι να τελειώσει το 90λεπτο. Τέλος καλό, όλα καλά.

Οι παίκτες μου μετά από μία ήττα που κάναμε στη Βέροια ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στην κατηγορία. Παίζαμε με μία ομάδα που είμαι συναισθηματικά δεμένος, γιατί η Καλαμαριά είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Εύχομαι η ομάδα αυτή να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να βρει τον δρόμο της.

Εμείς τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας που είναι ένα γειτονικό ντέρμπι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και να πάρουμε, πόντο ή πόντους».