ΑΕΛ: «Τα δρεπανοφόρα του Ηρακλή, η αηδιαστική μετάδοση της ΕΡΤ3 και οι ψευτομαγκιές του Κατσαμπή!»

Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της διαιτησίας, των ανθρώπων του Ηρακλή αλλά και της... ΕΡΤ3, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τον αγώνα των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο.

ΑΕΛ: «Τα δρεπανοφόρα του Ηρακλή, η αηδιαστική μετάδοση της ΕΡΤ3 και οι ψευτομαγκιές του Κατσαμπή!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο είναι η ακραία κοινωνική αλητεία.

Συγχαρητήρια στον κ. Κλάτεμπεργκ για την αναμόρφωση της ελληνικής διαιτησίας τα δύο χρόνια στην Ελλάδα, τι περιμένεις όταν η τύχη μιας ομάδας εξαρτάται από διαιτητές της Ενώσεως Πέλλας που γνωρίζουμε πως έχει εκλεγεί ο πρόεδρος της.

Δυστυχώς για αυτούς στο τέλος εμείς θα νικήσουμε ότι και να κάνουν ακόμη και αν μας αφήνουν με 9 παίκτες σε κάθε παιχνίδι και δεν δείχνουν ούτε μία κίτρινη κάρτα, όταν επί 90 λεπτά τα δρεπανοφόρα στόπερ του Ηρακλή σακάτεψαν τους Όγκμοε και Acuna και οδηγώντας τον Όγκμποε σε ένα απλό σπρώξιμο που δεν είναι καν κίτρινη κάρτα, ώστε να τον αποβάλει ο διαιτητής για να μην παίξει στους δύο επόμενους επίσημους αγώνες που έχουμε με τον ΠΑΟΚ και την Βέροια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1: Επεισόδιο Κατσαμπή με Φυντάνη - Αποβλήθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο! (vid)

Αηδιαστική η μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ3, από τους οπαδούς του Ηρακλή Σταμπουλή και Μαυρόπουλο, που όπως μάθαμε λέγονται.

Ψευτομαγκιές τύπου Κατσιαμπά και Γεωργιάδη του γνωστού από τα έργα του με τον Αγροτικό Αστέρα μικραίνουν την ιστορία ακόμη και της Τρίγλιας.

Το παραμύθι με την μετατροπή της Τρίγλιας σε Ηρακλή θα τελειώσει σύντομα με την αναβίωση όλων των χρεών και αν δεν το κάνουν τα θεσμικά όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα το κάνουμε εμείς με επίσημα καταγγελία στη FIFA και την UEFA».