Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1: Επεισόδιο Κατσαμπή με Φυντάνη - Αποβλήθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο! (vid)

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Παπαστεριανού στον Ακούνια μπροστά στον πάγκο της ΑΕΛ είχε ως αποτέλεσμα το διαπληκτισμό του Ηλία Φυντάνη με τον Τάσο Κατσαμπή! Δείτε σε βίντεο το επεισόδιο.

Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1: Επεισόδιο Κατσαμπή με Φυντάνη - Αποβλήθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο! (vid)

Παιχνίδι με ιδιαίτερα σκληρές μονομαχίες και ένταση ήταν αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ για την αγωνιστική της Super League 2 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/11) στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Μια τέτοια φάση αποτέλεσε τη... σπίθα ενός επεισοδίου που σημειώθηκε μπροστά στον πάγκο των «βυσσινί», με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη και τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή, Τάσο Κατσαμπή.

Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παπαστεριανός έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Ακούνια, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του πάγκου της ΑΕΛ.

Ο Κατσαμπής έσπευσε να ηρεμήσει τον «βυσσινί» πάγκο, όμως ο Φυντάνης τον απώθησε, με τον πρώτο να αντιδράει έντονα με αποτέλεσμα να πρέπει να τον συγκρατήσουν οι άνθρωποι του Ηρακλή!

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο:

Όπως ήταν φυσικό, αφότου ηρέμησαν σχετικά τα πνεύματα, ο ρέφερι του αγώνα Γιουματζίδης (Πέλλας) απέβαλλε από τον αγωνιστικό χώρο τόσο τον Κατσαμπή όσο και τον Φυντάνη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΛ: «Τα δρεπανοφόρα του Ηρακλή, η αηδιαστική μετάδοση της ΕΡΤ3 και οι ψευτομαγκιές του Κατσαμπή!»