Καβάλα: «Βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου»

Η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα. Κι αυτό γιατί τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τον Γρηγόρη Μάκο.

Καβάλα: «Βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου»

Η Καβάλα με σχετική ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε επαφή με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου και από τον Γενάρη θα ξεκινήσει τον αγώνα της με στόχο την παραμονή στην Super League 2.

«Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια έντονη φημολογία που συνδέει την ομάδα μας με τον πρώην Διεθνή ποδοσφαιριστή, Γρηγόρη Μάκο για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως βρισκόμαστε σε επαφή με μεγάλα ονόματα του Διεθνoύς ποδοσφαίρου τα οποία διαθέτουν δυνατά βιογραφικά.

Στόχος μας είναι να βρούμε τα κατάλληλα άτομα ώστε να μας οδηγήσουν στην δύσκολη αποστολή που θα έχουμε από το νέο έτος. Tην παραμονή μας στην Super League 2.

Θέλουμε να ξέρετε πως μόλις επισημοποιηθεί κάποια συμφωνία, θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση, όμως μέχρι τότε να είστε βέβαιοι πως βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με αρκετούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα μας σωστά για το δύσκολο έργο που την περιμένει», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Καβάλα.