Super League 2: Τηλεοπτικό το ματς του Ολυμπιακού Β’ με την ΑΕΛ

Το One Channel θα μεταδώσει το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στη Super League 2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και την ΑΕΛ (20/11-15.00) από το γήπεδο του Ρέντη

Super League 2: Τηλεοπτικό το ματς του Ολυμπιακού Β’ με την ΑΕΛ

Όσο δεν κλείνει η συμφωνία της ΕΡΤ με την Ένωση Α2/Β’ Εθνικής για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της τρέχουσας περιόδου, τόσο βρίσκει την ευκαιρία και... αρπάζει τα «φιλέτα» των αγωνιστικών το One Channel. Έτσι, έπειτα από την πρεμιέρα της σεζόν και την αναμέτρηση Ολυμπιακός Β’ - ΠΑΟΚ Β’ το εν λόγω κανάλι θα μεταδώσει και το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και την ΑΕΛ. Αυτήν την φορά η συνάντηση θα διεξαχθεί στη «φυσική έδρα» των ερυθρόλευκων, στο γήπεδο του Ρέντη, το Σάββατο (20/11-15.00).

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Το ONE Channel συνεχίζει δυναμικά τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις με την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β΄ στον Ρέντη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2. To Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Β’, μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ Β΄, υποδέχεται την ΑΕΛ, σε έναν αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά το ONE Channel.Διαδικτυακά στο www.onetv.gr, μέσω της NOVA στη θέση 987 και της COSMOTE στη θέση 111".