Αλμωπός Αριδαίας: Βόλτα με… μηχανάκι στο γήπεδο

Απίστευτο και όμως Ελληνικό, αυτό που συνέβη στην Αριδαία, όπου άγνωστος έκανε βόλτες με μηχανάκι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αλμωπού

Αλμωπός Αριδαίας: Βόλτα με… μηχανάκι στο γήπεδο

Σε απίστευτη καταγγελία προέβη η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, καθώς άγνωστος έκανε βόλτες με μηχανάκι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, προκαλώντας ζημιά, την οποία τρέχουν και δε φθάνουν για να «μπαλώσουν» οι επιτελείς του συλλόγου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ομάδα της Πέλλας αναφέρουν:

«Άγνωστος με μηχανάκι θεώρησε πως ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου της Αριδαίας, είναι χώρος στον οποίο μπορεί να κάνει τις “βόλτες” του και να καταστρέφει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστο επίπεδο.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε την καταστροφή που προκάλεσε καλέσαμε την αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, είμαστε σίγουροι πως ο δράστης θα εντοπιστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρχών για την καταστροφή που προκάλεσε.

Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απέχθεια μας για το συμβάν και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνα της. Εμείς από την πλευρά μας αναμένουμε τον γεωπόνο και τον συντηρητή του χλοοτάπητα για την εκτίμηση της ζημιάς και την αποκατάσταση της».