Super League 2: Τουτζάρης: «Οδεύουμε ολοταχώς για διακοπή του πρωταθλήματος»

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη και αντιπρόεδρος της Ένωσης Α2/ Β’ Εθνικής, Γιώργος Τουτζάρης, εκτιμά πως το πρωτάθλημα της Super League 2 οδεύει προς διακοπή

Super League 2: Τουτζάρης: «Οδεύουμε ολοταχώς για διακοπή του πρωταθλήματος»

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις του γενικού διευθυντή του Εργοτέλη, Γιώργου Τουτζάρη, για το άμεσο μέλλον της Super League 2. Ο παράγοντας που έχει και τον θεσμικό ρόλο του αντιπροέδρου της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής εκτιμά πως με βάση τα τρέχοντα οικονομικά δεδομένα, το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου οδεύει προς διακοπή.

Η σχετική ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί, αναφέρει: «Δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τη διακοπή της πολύπαθης SL2. Όταν 4,5 εκατομμύρια ευρώ είναι στα ταμεία των τραπεζών και του κράτους. Όταν ομάδες/εταιρείες έχουν μίνιμουμ 350 χιλιάδες ευρώ μετοχικό κεφάλαιο (στην περίπτωση της δικής μας ομάδας πολλαπλάσιο ποσό). Όταν εδώ και τρεις μήνες τουλάχιστον συντηρούν προπονητές, ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, προμηθευτές και ουσιαστικά τηρούν ότι τους ζητήθηκε, είναι τραγική η στάση όσων συμβάλλουν στην πλήρη απαξίωση της δεύτερης κατηγορίας του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου».