Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού Β'

Έγινε γνωστή η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού Β' και ποιοι ποδοσφαιριστές είναι οι εκλεκτοί του Αριέλ Ιμπαγάσα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β'.

Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού Β'

Αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν υπέρμαχος της δημιουργίας Β' ομάδας που θα αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε και η U23 των πρωταθλητών Ελλάδας είναι έτοιμη να ριχτεί στη "μάχη".

Το Σάββατο (6/11, 15:00) ο Ολυμπιακός Β' θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Καλλιθέας την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ανακοινώνει και την πρώτη αποστολή.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει στη διάθεση του και δύο παιδιά από την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Βασίλης Σουρλής συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β'.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Τζολάκης, Νίκας, Στουρνάρας (τερματοφύλακες), Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόη, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Γκαλιάνι, Κεραμίδας.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' για την 1η αγωνιστική της Super League 2 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το One Channel.