Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’: Το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς από το Ελ Πάσο

To One Channel θα μεταδώσει τηλεοπτικά το ντέρμπι της πρεμιέρας της Super League 2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τον ΠΑΟΚ Β’ το Σάββατο (6/11-15.00)

Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’: Το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς από το Ελ Πάσο

Από τη στιγμή που ακόμα παραμένει σε εκκρεμότητα η συμφωνία της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής με την ΕΡΤ για την μετάδοση των αγώνων της Super League 2, άδραξε την ευκαιρία το One Channel και πήρε τα δικαιώματα για την μετάδοση του ντέρμπι της πρεμιέρας (6/11-15.00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τον ΠΑΟΚ Β’. Η σχετική ενημέρωση του καναλιού αναφέρει:

«To ΟΝΕ Channel επιστρέφει δυναμικά στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις με τη μεγάλη αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΠΑΟΚ Β’. To Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 15:00, η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Χελάκης. Το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Νίκος Κώτσης και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League 2, συμμετέχουν οι δεύτερες ομάδες των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου και το ONE CHANNEL θα μεταδώσει το ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΠΑΟΚ Β’.ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:00. www.onetv.gr και μέσω της NOVA στη θέση 987 και της COSMOTE στη θέση 111».