Γεωργιάδης: Όχι λάθη στην πρεμιέρα

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης, στέλνει μήνυμα εγρήγορσης στους παίκτες του για το ματς της πρεμιέρας στη Super League 2 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας

Γεωργιάδης: Όχι λάθη στην πρεμιέρα

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή από την εμφάνιση και την ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας στην πρόβα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο κόουτς του «γηραιού», Κώστας Γεωργιάδης, κρατά χαμηλούς τόνους ενώ επισημαίνει σχετικά με την κατάστασης την οποία βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (31/10) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο:

«Είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Αλμωπό Αριδαίας, μια πολύ δυνατή ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό να βλέπουν οι προπονητές την ετοιμότητα των παικτών τους λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε.

Νομίζω ότι και ατομικά και ομαδικά χρειαζόμαστε λίγη δουλειά σε κάποια πράγματα. Είναι θετικό ότι βγήκανε προβληματισμοί. Έχουμε και καλά κομμάτια στο παιχνίδι μας. Πρέπει να αυξήσουμε αυτά και να μειώσουμε τα ατομικά μας λάθη ώστε να παρουσιαστούμε την Κυριακή ακόμα πιο έτοιμοι στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας».