Νίκη για τον Ολυμπιακό Β' με Καλογερόπουλο και Σουρλή

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό με σκορ 1-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Στην ενδεκάδα και ο Βασίλης Σουρλής.

Νίκη για τον Ολυμπιακό Β' με Καλογερόπουλο και Σουρλή

Την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 συνεχίζει η Β' ομάδα του Ολυμπιακού. Το συγκρότημα του Αριέλ Ιμπαγάσα ανυπομονεί για τη σέντρα η οποία όλα δείχνουν πως θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Το Σάββατο οι Πειραιώτες έπαιξαν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με σκορ 1-0 με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να το σημειώνει με κεφαλιά ο Καλογερόπουλος στο πρώτο ημίχρονο.

Σε αυτό το φιλικό παιχνίδι ο Αριέλ Ιμπαγάσα χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και τον Βασίλη Σουρλή. Ο νεαρός χαφ την Πέμπτη ήταν στον πάγκο του αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Γερμανούς και προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του παίζει με τη Β' ομάδα.

Την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού συνέθεσαν οι Καραργύρης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Σαπουντζής, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος, Μπα, Βοΐλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Στουρνάρας, Νίκας, Κινκουέ, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Τσέλιος, Πινακάς.​