Εκδικάζεται η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφορικά με την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών.

Εκδικάζεται η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα

Τη Δευτέρα (25/10) θα εκδικαστεί η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας της Λάρισας.

«Για τις 25/10/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 αναβλήθηκε η εκδίκαση της καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών (ποσοστό 51/%) της ΠΑΕ Γιάννινα στον συνέταιρο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ιδιοκτήτη κατά 50% της ΠΑΕ Ξάνθη, λόγω δικονομικού κωλύματος της εισηγήτριας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Μαρούπα.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ κατήγγειλε τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Γιώργο Χριστοβασίλη διότι στις 27/2/2015 με συμβολαιογραφικά έγγραφα, που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως, μεταβίβασαν το 51% του ΠΑΣ Γιάννινα στον Γιάννη Αυδή, ο οποίος λίγο χρονικό διάστημα πριν είχε πουλήσει το ιστορικό κτίριο του ΝΑΤΟ στην Θεσσαλονίκη σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, όπως ο ίδιος ο Γιάννης Αυδής είχε αποκαλύψει στον κ. Κούγια», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ τη Δευτέρα (18/10) για το θέμα της καταγγελίας της διοίκησης της Λάρισας κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών.