Κούστας: Ιστορική αναμέτρηση για την Κηφισιά

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκληση της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το κύπελλο

Κούστας: Ιστορική αναμέτρηση για την Κηφισιά

Πολλές οι πρωτιές στη φετινή περίοδο για λογαριασμό της Κηφισιάς. Από τη μια η ομάδα των βορείων προαστίων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Super League 2 και από την άλλη θα συμμετάσχει στην πέμπτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας επίσης για πρώτη φοεά ομάδα από την Super League 1. Ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, σχολιάζει:

«Είμαστε χαρούμενοι που η Κηφισιά θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σύλλογο από τη Σούπερ Λίγκα στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κίνητρο για εμάς είναι πολύ μεγάλο, τόσο από σεβασμό στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι στον σύλλογο όσο κι επειδή ο αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση, προκειμένου να γράψουμε ιστορία για την Κηφισιά και τα βόρεια προάστια».